הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פסטה יבשה ( ספירלה/ צינורות קצרים או כל פסטה קטנה אחרת שבא לכם)
1 אבוקדו בשל חתוך לקוביות.
2-3 חזות עוף
4-5 פרוסות של עגבניות מיובשות
2-3 כפות ממרח פסטו
מלח, פלפל .
אופן ההכנה
1. לבשל את הפסטה לפי ההוראות, ולקרר.
2. לתבל את העוף במעט מלח פלפל ולטגן במחבת במעט שמן. ולחתוך את החזות או למקלות או לקוביות לפי העדפה.
3. בקערה לשים את הפסטה ,העוף, העגבניות המיובשות והאבוקדו
4. לתבל בממרח הפסטו במלח ובפלפל .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
