הוראות הכנה
מרכיבים
בצל אחד גדול
1 קילו בשר עוף טחון ( עדיף 600 גרם עוף טחון 400 הודו טחון)
4 שיני שום גדולות
מכל אחד של שמנת מתוקה ( 250 מ"ל)
2 מכלים גדולים של רסק עגבניות (350 מ"ל)
וכל שאר הדברים שכתבתי למעלה לפי הטעם
אופן ההכנה
מגררים בפומפיה דקה את הבצל, כותשים את השום מזהיבים בסיר ברזל עם שמן זית ומוסיפים את הבשר , מערבבים על אש גדולה עד שכל השר הופך ללבן מוסיפים את הרסק עגבניות ו500 מ"ל מים ואת שאר הרכיבים חוץ מהפרמזן והשמנת המתוקה והעלים של הלזניה. מבשלים
5 דקות ומוסיפים את השמנת המתוקה. מפזרי עלי לזניה על תבנית ויוצקים מהרוטב ושמים עוד שכבה ועוד שכבות עד שנגמר הרוטב ומגררים למעלה פרמזן ומכניסים לתנור מחומם מראש בחום של 200 מעלות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
