הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה מכל סוג . (בדרום יעדיפו את הספגטי ובצפון את ה-Orecchiette הקצרים)
200 גרם מוצרלה.
15-20 עגבניות שרי (לפי הגודל).
מספר עלי בזיליקום.
מעט שמן.
אופן ההכנה
בזמן שהפסטה מתבשלת (לפי ההוראות שבעטיפה) חותכים את העגבניות לחצאים (אפשר גם רבעים) חותכים את המוצרלה לקוביות קטנות (1 ס"מ), ומערבבים בקערה עם מעט שמן זית ועלי בזיליקום. כשהפסטה מוכנה, מקררים אותה מעט (תחת מים) ומערבבים עם כל השאר. (מלח אם צריך)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון