חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה קפרזה (caprese)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה קלילה שלוקחת דקות להכנה, מומלצת במיוחד בחודשי הקיץ החמים. brיכולה לשמש כמנה ראשונה לארוחה או עיקרית לעצלן (ולכן אהובה כל כך על הסטודנט האיטלקי הממוצע) br br מ-ר-ע-נ-נ-ת
פסטה קפרזה (caprese)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה קלילה שלוקחת דקות להכנה, מומלצת במיוחד בחודשי הקיץ החמים. brיכולה לשמש כמנה ראשונה לארוחה או עיקרית לעצלן (ולכן אהובה כל כך על הסטודנט האיטלקי הממוצע) br br מ-ר-ע-נ-נ-ת
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה מכל סוג . (בדרום יעדיפו את הספגטי ובצפון את ה-Orecchiette הקצרים)
200 גרם מוצרלה.
15-20 עגבניות שרי (לפי הגודל).
מספר עלי בזיליקום.
מעט שמן.
אופן ההכנה
בזמן שהפסטה מתבשלת (לפי ההוראות שבעטיפה) חותכים את העגבניות לחצאים (אפשר גם רבעים) חותכים את המוצרלה לקוביות קטנות (1 ס"מ), ומערבבים בקערה עם מעט שמן זית ועלי בזיליקום. כשהפסטה מוכנה, מקררים אותה מעט (תחת מים) ומערבבים עם כל השאר. (מלח אם צריך)
מגיש: yuval
מקור:
שתף את המתכון