הוראות הכנה
מרכיבים
גבינת עיזים כלשהי: עדיף פרומעז
חבילת סימפוניה 5% בטעם טבעי , אפשר גם גבינת סקי אם אין סימפונייה
פטרוזיליה
עליי בזיליקום הכמות לפי טעמכם
צנוברים
שמן זית
פלפל שחור, אגוז מוסקט , מלח
לרוטב :
כף קמח , אגוז מוסקט , חצי כוס חלב מהולה בחצי כוס מים , מלח ,פלפל שחור גרוס
בצל חתוך קטן
אופן ההכנה
לוקחים קערה בינונית חותכים פטרוזיליה כמה ענפים שרוצים , מוסיפים לפי טעם עליי בזיליקום חתוכים דק , מוסיפים את כל תכולת גבינת הסימפונייה ואח"כ את גבינת הפרומעז מגרדים קצת אגוז מוסקט או מוסיפים לפי טעם , מלח וקצת פלפל שחור גרוס לאחר מכן מטגנים בשמן זית צנוברים כאוות נפשכם והוסיפו לקערה וערבבו את כל התערובת עד שתקבלו עיסה המעורבבת טוב טטעמו אותה והוסיפו מלח ופלפל שחור אם צריך .
לאחר מכן קחו כף ומלאו את הקנלוני ביעסה שהכנתם רק הקפידו לא למלא יתר על המידה כדיי שהתכולה לא תישפך בזמן האפייה , לאחר שכל הקנלוני כבר ממלואים בעיסה הכינו את הרוטב בשמל :
חיתכו בצל מהשכבות היותר פנימיות של הבצל טגנו בשמן רגיל סויה או מה שבנמצא בבית לאחר שהבצל השחים מעט בצדדיו הוארידו מהאש ולאט לאט הוסיפו את כף הקמח תוך כדי שאתם ממשיכים לבחוש את הבצל , השמן והקמח לאחר מכן הוסיפו את החצי כוס חלב המהולה בחצי כוס מים וערבבו תוך כדי הוספה של אגוז מוסקט מלח ומעט מאוד פלפל שחור גרוס הנמיכו את האש לאש נמוכה עד בינונית וערבבו את שהרוטב נהיה סמיך יותר ועד שמתחילות להופיע בועות קטנות והמשיכו לערבב כל הזמן עש הרוטב מתחיל להסתמך יותר והורידו מהאש .
שימו את הקנלוני בכלי לאפייה בתנור ושימו עליו את רוטב הבשמל ואפו בתנור עד לשחמה קלה של הרוטב ושיהיה בתיאבון !
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
