הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס העוגה :
8 ביצים
8 כפות סוכר
8 כפות פירורי לחם
סירופ :
חצי בקבוקון רום
3 כפות סוכר
3 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס מים
קצפת :
2 קצפות צימחיות
3 סוכר וניל
2 כפות אינסטנג פודינג
אופן ההכנה
הבסיס:
להפריד את הביצים
להקציף את החלבונים עם הסוכר
להוסיף את החלמונים עם כף בתנועות עדינות לתוך החלבונים
אח"כ להוסיף את פירורי הלחם עם כף בתנועות עטיפה עדינות
לאפות בחום בינוני עד שבבדיקה הקיסם יוצא יבש ( בערך חצי שעה )
הסירופ :
לבשל בסיר עד שהסוכר נמס והחומרים התערבבו
הקצפת : להקציף היטב עם כל החומרים
אחרי שהעוגה יצאה מהתנור יש לשפוך בנדיבות את הסירופ על כל העוגה ( העוגה רטובה )
כשהעוגה התקררה יש לקשט עם מזלף כוכבים צפופים וקטנים
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
