הוראות הכנה
מרכיבים
75 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
75 גרם ביסקויטים
25 גרם קרקרים מחיטה מלאה
250 גרם גבינה לבנה 9%
4 כפות סוכר
2 לימונים
1 שמנת מתוקה
1 כוס צימוקים
אופן ההכנה
שוברים את השוקולד לתוך קערה המונחת מעל סיר מים רותחים.
מוסיפים את המחאה ובוחשים לאט עד שהם נמסים.
מסירים מהאש ומצננים.
מניחים את הביסקויטים והקרקרים בשקית פלסטיק ומועכים אותם בעזרת מערוך עד שהופכים לפירורים.
משמנים תבנית.
מערבבים את פירורי הביסקויטים בשוקולד ומפזרים את אתערובת על תחתית התבנית. מהדקים היטב ומניחים במקרר.
טורפים את הגבינה והסוכר לתערובת חלקה.
מגררים את קליפות הלימונים וסוחטים את המיץ.
מוסיפים את הקליפה ואת המיץ לתערובת הגבינה וטורפים היטב עד שהתערובת חלקה ואחידה.
מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתערובת הגבינה.
מוסיפים את הצימוקים ויוצקים על הביסקויטים.
מצננים עד שהעוגה מתקשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון