הוראות הכנה
מרכיבים
לחם מלא עם גרעיני חמניה ובצל לעצלנים
החומרים
3כף מרגרינה
1/2כוס דבש או חצי כוס סוכר חום
2 ביצה
3 כוסות קמח מלא
1 כפית מלח
2 כפיות אבקת אפיה
¾ כוס מים
1/2 כוס גרעיני חמניה קלופים
1/2 כוס בצל יבש
1/2 כף פלפל שחור גס
1/2 כף מלח גס
אופן ההכנה
להקציף את המרגרינה, הדבש והביצה.
לערבב את הקמח, המלח, ואבקת האפיה.
להוסיף לאט את תערובת הקמח והמים למקצפת המרגרינה.
לערבב היטב ולהוסיף את גרעיני החמניה והבצל
לצקת לתבנית מאורכת ולאפות בחום 165 מעלות
במשך 45 דקות עד שעה ורבע. (75 דקות)
הערות:
מדליק לארוחות חלביות
טעים יותר וקל לפריסה דקה לאחר יממה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
