חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ללא אפיה בציפוי מנגו או רכז פירות טרופיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה ללא אפיה בציפוי מנגו או רכז פירות טרופיים
עוגת גבינה ללא אפיה בציפוי מנגו או רכז פירות טרופיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה ללא אפיה בציפוי מנגו או רכז פירות טרופיים
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם פירורי עוגיות לימון
70 גרם חמאה מומסת
מצרכים למלית הגבינה:
500 גרם גבינה לבנה 9%
100 גרם אבקת סוכר
גרגרים מ- 1/2 מקל וניל
שקית וחצי גלטין מומס במים חמים
2 מיכלי שמנת מתוקה, מוקצפת לקצפת רכה מאוד
חומרים לציפוי:
אפשרות א':
3 יח מנגו מרוסקים ללא הגלעין
7 גרם ג'לטין
אפשרות ב':
רכז פירות קפוא של פריגת
1 שקית גלטין
אופן הכנת התחתית
אופן ההכנה
לתחתית:
1.מערבבים את פירורי העוגיות עם החמאה המומסת
ומהדקים לתחתית של תבנית מרופדת בנייר אפיה.
מקפיאים עד השימוש.
2.מכינים את המלית: מערבבים )לא מקציפים!( גבינה,
אבקת סוכר וגרגרי וניל לתערובת חלקה.
3.ממיסים את הג'לטין עם 1/2 כוס מים קרים
וממתינים 2 דקות. מחממים )לא מרתיחים( את המים
והג'לטין: 20 שניות במיקרוגל עד שהג'לטין נמס
והנוזל חלק ושקוף, ללא גושים. מוסיפים בבת אחת
לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.
4.מקפלים לתערובת את הקצפת. יוצקים על בסיסי
העוגות, ומצננים במקרר 4-3 שעות.
אופן הכנת הציפוי.
1. ממיסים את הג'לטין על פני 1/2 כוס מים קרים
וממתינים 2 דקות. מחממים )לא מרתיחים( את המים
והג'לטין: 20 שניות במיקרוגל או עד שהג'לטין
נמס והנוזל חלק ושקוף, ללא גושים. מוסיפים בבת
אחת לקערה עם רסק המנגו או לקערה עם רכז הפרי
2. יוצקים בעדינות על פני העוגה ומקררים 5-4 שעות
נוספות לפני ההגשה )אין צורך בזיגוג(.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון