חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לימונצלו משקה וודקה/אלכוהול בטעם לימון (מוריד גודשי קיבה אחרי ארוחה כבדה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לימונצלו
לימונצלו משקה וודקה/אלכוהול בטעם לימון (מוריד גודשי קיבה אחרי ארוחה כבדה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לימונצלו
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
10 לימונים,
1 בקבוק אלכוהול נקי ,95%
3 כוסות סוכר
4 כוסות מים.
)לעצלנים ניתן להשתמש במקום באלכוהול בוודקה ללא הוספת
המים(
אופן ההכנה:
קולפים את הקליפה העליונה של הלימונים )הקליפה הצהובה בלבד, ללא
החלקיםהלבנים(.
מניחים את הקליפות בצנצנת זכוכית גדולה ושופכים עליהן את
האלכוהול./וודקה
מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כשבוע.
בתום השבוע מערבבים בסיר את המים והסוכר ומביאים לרתיחה עד שהסוכר
נמס כולו.
בעם השתמשתם בוודקה יש להמיס את הסוכר בכוס מים אחת
מורידים מהאש ומוסיפים לתערובת את סירופ הלימונים.
מעבירים לבקבוקים, אוטמים היטב את הבקבוקים ומניחים במקרר
במשך שבועיים נוספים.
מסננים את הלימונצ'לו דרך חיתול עדין או ממחטה ושומרים במקפיא.
אפשר גם לסחוט מיץ משני לימונים ולהוסיף למשקה, כדי לעשות אותו
מעטחמצמץ יותר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון