חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף עם תפוחים ויין נוסח ניבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה זו מתוקה ומתאימה לכל חג במיוחד לראש השנה
עוף עם תפוחים ויין נוסח ניבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה זו מתוקה ומתאימה לכל חג במיוחד לראש השנה
הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 יח' שוקיים
6-8 יח' תפ"ע סמית
1 כוס יין לבן חצי יבש
1/2 כוס מים
4 כפות קטשופ
3 כפות דבש
2 כפות חרדל
1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
1) שוטפים ומייבשים את עוף ומניחים את חליקי העוף בתבנית פיירקס
2) מקלפים את התפוחים וחותחים לקוניות
3) מערבבים את הקטשופ, חרדל, דבש ופלפל שחור יחדיו ומצפים את העוף
4) מוזגים את היין ואת המים לתוך הפיירקס אבל שלא לפגוע בציפוי של העוף
5) מניחים מעל את התפ"ע
6) מניחים בתוך תנור מחומם מראש ב180 מעלות לערך 40 עד 45 דקות
7) מגישים חם עם אורז וירקות ליד
שיהיה בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון