הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 עוגת טורט מוכנה (מומלץ להכין טורט מאבקה להכנת עוגת שוקולד של ריץ').
1/2 כוס מים
2 כפות סוכר + 1/4 כוס סוכר
2 מיכלים של קצפת ריץ'
3 ביצים
150 גרם שוקולד מריר (פרווה)
1/2 כפית אבקת קפה
2 כפות קוניאק
אופן ההכנה
מרתיחים 1/2 כוס מים ו- 2 כפות סוכר, מקררים ויוצקים על העוגה.
מקציפים את מיכלי הקצפת. מורידים כוס קצפת לקישוט.
מקציפים 3 ביצים שלמות עם 1/4 כוס סוכר לקצפת בהירה ואוורירית.
ממיסיםאת השוקולד במריר בסיר כפול. מוסיפים 1/2 כפית קפה ו- 2 כפות קוניאק.
מוספים את עיסת השוקולד לביצים המוקצפות.
מוסיפים את הקצפת בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את המוס על בסיס העוגה, ומכניסים למקרר (או למקפיא) לכמה שעות.
כשהמוס מתקרר, מקשטים מעליו בקצפת שנשארה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
