חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מוס פרווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מוס פרווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 עוגת טורט מוכנה (מומלץ להכין טורט מאבקה להכנת עוגת שוקולד של ריץ').
1/2 כוס מים
2 כפות סוכר + 1/4 כוס סוכר
2 מיכלים של קצפת ריץ'
3 ביצים
150 גרם שוקולד מריר (פרווה)
1/2 כפית אבקת קפה
2 כפות קוניאק
אופן ההכנה
מרתיחים 1/2 כוס מים ו- 2 כפות סוכר, מקררים ויוצקים על העוגה.
מקציפים את מיכלי הקצפת. מורידים כוס קצפת לקישוט.
מקציפים 3 ביצים שלמות עם 1/4 כוס סוכר לקצפת בהירה ואוורירית.
ממיסיםאת השוקולד במריר בסיר כפול. מוסיפים 1/2 כפית קפה ו- 2 כפות קוניאק.
מוספים את עיסת השוקולד לביצים המוקצפות.
מוסיפים את הקצפת בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את המוס על בסיס העוגה, ומכניסים למקרר (או למקפיא) לכמה שעות.
כשהמוס מתקרר, מקשטים מעליו בקצפת שנשארה.
מגיש: nmz
מקור:
שתף את המתכון