חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שבלולי בצק עלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שבלולי בצק עלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה בצק עלים מופשרת (מוציאים את הבצק כשלוש שעות לפני ההכנה)
למלית:
1 בצל גדול קצוץ ומטוגן
1 חבילת פטריות/קופסת זיתים
קופסת קוטג'
250 גר' גבינה צהובה מגוררת
1 ביצה
מלח, פלפל
1 כפית בקת מרק עוף
1 ביצה טרופה להברשה
שומשום
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
את כל חומרי המלית מערבבים היטב בקערה
פורסים את הבצק עלים ומורחים את המלית. מגלגלים
פורסים את ה"נקניק" לפרוסות והופכים אותם שהמלית כלפי מעלה.
מניחים על תבנית עם נייר אפיה.
מברישים כל שבלול בביצה הטרופה ומפזרים מעט שומשום.
אופים כ20-30 דקות , עד שהשבלולים נעשים זהובים.
יש להגיש חם
מגיש: sp
מקור:
שתף את המתכון