הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
שמנת מתוקה
5 כפות קמח
5 ביצים שלמות
אופן ההכנה
ממיסים 200 גרם שוקולד עם 200 גרם חמאה וחצי כו סוכר
מורידים מהאש ומוסיפים את הביצים ואת הקמח מערבלים רק כדי שהחומרים יתערבבו
מכניסים לתנור 200 מעלות עד שמכניסים קיסם והוא יוצא נקי. זה לא הרבה זמן בערך 25-30
קרם: ממיסים שמנת מתוקה, 200 גרם שוקולד מריר ושופכים על העוגה מבלי לקרר ממש.
אחרי שהעוגה מתקררת לאחסן במקרר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
