הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה
שמן
פפריקה
פלפל לבן או שחור
אבקת מרק קצת
אופן ההכנה
שוטפים תפוחי אדמה עם הקליפה מכניסים על צלחת למקרוגל כ-15 דקות לאחר שבודקים עם קיסם עםהם התבשלו
כשלושת רבעי בישול
לוקחים כערה עם שמן פפריקה מלח פלפל שחור/לבן מעט אבקת מרק לטעם ,לערבב טוב את התערובת
לקחת את הוחיהאדמה לחתוך לחצאים בהאם לגודל אם גדולים לחתוך ל-4 במידה והם קטנים להשאיר שלמים
להכניס התפוחי האדמה לרוטב שעשינו קודם (השמן הפפריקה וכו'). אחרי שטבלנו התפוחי האדמה ברוטב
להכניס לתנור לחום חזק לאפיה כ-20 דקות להוציא מהתנור להפוך את התפוחי האדמה ושוב
להכניס לתנור לעוד כ-20דקות יוצא טעים מאוד פריך ומנה טעימה לתוספת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
