הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כנפיים חצויים לשניים
1/3 כוס רוטב טיריאקי עם סמסום (של mikee , ניתן להשיג בטיב טעם )
1/4 כוס רוטב סויה
1 כף אבקת מרק קנור
1/2 כף תבלין פילדלפיה
4 טיפות טבסקו
אופן ההכנה
1) מנקים את הכנפיים ומיבשים
2) שמים את הכנפיים בתבנית אלומיניום חד פעמית
3) שופכים מעל את כל מרכיבי הרוטב
4) אופים בחום של 180 מעלות למשך כשעה ( עד להשחמה וצימצום הרוטב למירקם סמיך)
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
