הוראות הכנה
מרכיבים
חזה שלם של עוף או הודו חתוך לחתיכות ארוכות ובינוניות
חתיכה בינונית של שומן כבש{בערך 50 גרם}חתוכה לחתיכות בינוניות
תבלין שווארמה, מלח פלפל שחור לפי הטעם
שמן לטגון
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת ומוסיפים את הבשר והשומן ומטגנים עד שהצבע של הבשר משתנה
מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן עוד קצת{מקפידים לא לטגן יותר מידי שלא יתייבש}
מורחים לאפה עיראקית בעמבה סחוג או כל סלט אחר לפי טעמכם ומניחים מהשווארמה כמות נדיבה מגלגלים ואוכלים בתיאבון.
אפשר לחתוך פיתה רגילה לרוחב כך שיהיו שני חצאי פיתות שלמות ומשתמשים בהם כמו בלאפה עיראקית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
