הוראות הכנה
מרכיבים
2 קישואים מגוררים
1 בצל פרוס
1 חבילה (250 גרם) פטריות שמפיניון טריות פרוסות
1 קלח תירס מופרד לגרעינים
2 כפות שמנת חמוצה
3 ביצים
רבע כוס קמח מלא
150 גרם גבינת עירית
100 גרם גבינת שום שמיר
1 כפית חומץ אורז
שמן זית
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן זית במחבת. מטגנים קלות את הבצל. מוסיפים את הקישואים ומטגנים ביחד. מוסיפים את הפטריות. מקפיצים היטב ביחד. מוסיפים מחצית מכמות התירס ושוב מקפיצים. מוסיפים את השמנת וחומץ האורז ומטגנים תוך ערבוב עד לאידוי הנוזלים. מכבים את האש ומניחים בצד.
בקערה מערבבים את הביצים עם הגבינות. מוסיפים את הקמח ושוב מערבבים היטב. מוסיפים את תכולת המחבת ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית אינגליש קייק 2 כפות שמן זית. יוצקים לתבנית את תכולת הקערה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות למשך כ-45 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
