חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת קישואים, תירס, פטריות וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת קישואים, תירס, פטריות וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 קישואים מגוררים
1 בצל פרוס
1 חבילה (250 גרם) פטריות שמפיניון טריות פרוסות
1 קלח תירס מופרד לגרעינים
2 כפות שמנת חמוצה
3 ביצים
רבע כוס קמח מלא
150 גרם גבינת עירית
100 גרם גבינת שום שמיר
1 כפית חומץ אורז
שמן זית
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן זית במחבת. מטגנים קלות את הבצל. מוסיפים את הקישואים ומטגנים ביחד. מוסיפים את הפטריות. מקפיצים היטב ביחד. מוסיפים מחצית מכמות התירס ושוב מקפיצים. מוסיפים את השמנת וחומץ האורז ומטגנים תוך ערבוב עד לאידוי הנוזלים. מכבים את האש ומניחים בצד.
בקערה מערבבים את הביצים עם הגבינות. מוסיפים את הקמח ושוב מערבבים היטב. מוסיפים את תכולת המחבת ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית אינגליש קייק 2 כפות שמן זית. יוצקים לתבנית את תכולת הקערה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות למשך כ-45 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון