חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת ירקות חורפית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת ירקות חורפית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית קטנה מופרדת לפרחים
1 גזר פרוס גס
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות בינוניות
רבע כרוב קטן חתוך גס
1 בצל חתוך לקוביות גסות
1 שן שום קצוצה
2 סלקים מורתחים, קלופים חתוכים לקוביות גסות
1 קופסא קטנה (200 מ"ל) עגבניות מרוסקות עם בזיליקום
2 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מטגנים קלות את הבצל והשום. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים היטב. מוסיפים רבע כוס מים. מוסיפים את הכרובית, תפוח האדמה, הגזר, הכרוב והסלק, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. לאחר שרתח מערבבים, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לעוד כארבעים דקות של בישול כאשר מדי פען מערבבים.
מגישים חם עם פרוסת לחם כפרי עבה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון