הוראות הכנה
מרכיבים
למילוי:
200 גרם פסטרמת הודו מעושנת
200 גרם חזה אווז הודו מעושן
1 כף מלח
20 גרם מרגרינה לטיגון
14-16 שזיפים מיובשים מגולענים וחצויים
חרדל דיזון מגורען
לשניצלים:
1 ק"ג פרוסות חזה עוף
3 ביצים
250 גרם פירורי לחם
1 כף אבקת מרק עוף
150 גר' מרגרינה לטיגון
1/2 כוס שמן לטיגון
אופן ההכנה
אופן הכנה
למילוי
פורסים את שני מיני הפסטרמה לרצועות גוליאני
מגלענים וחוצים את השזיפים או מישמשים
במחבת עם כף מרגרינה מטגנים את כל המרכיבים עד לשינוי צבעם
ומורידים מהאש
השניצלים:
1. משטחים את פרוסות השניצלים וחותכים אותם לפסים ארוכים ברוחב 5 ס"מ.
2. מורחים מעט חרדל דיזון מגורען על כל פס חזה עוף.
3. מניחים בקצה כל רצועת שניצל שזיף מיובש.
4. מעל השזיף מניחים מעט מהמלית. מגלגלים את פסי השניצל ומקבלים
גלילי שניצלים ממולאים.סוגרים באמצעות קיסם שיניים.
5. טורפים את בלילת הביצים בצלחת. בצלחת שנייה מערבבים את פירורי הלחם
עם אבקת מרק העוף.
6. טובלים כל גלילה בבלילת הביצה .
7. מעבירים לצלחת פירורי הלחם ומצפים את הכל בפירורי לחם. (כדאי להדק קצת
בידיים).
8. מחממים כל פעם קצת מהמרגרינה והשמן במחבת ומטגנים את השניצלים עד
להזהבה יפה משני הצדדים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
