הוראות הכנה
מרכיבים
1 ג'בטה
25 גר' טפנד זיתים "קנור דליקטס"
20 גר' מיונז "הלמנס"
60 גר' גבינת פטה
40 גר' פלפל קלוי
30 גר' עגבנייה פרוסה
15 גר' בייבי גרינס
אופן ההכנה
1. מחממים את הג'בטה בתנור 2-3 דקות, חוצים לאורך ומורחים את הצד התחתון בטאפנד הזיתים ואת העליון במיונז.
2. מסדרים את פרוסות הגבינה ואת הפלפלים הקלויים, מוסיפים את העגבנייה ועלי הבייבי.
3. חוצים לחצי בחיתוך אלכסוני ומגישים בתוספת סלט ירוק עם רוטב דיז'ון דבש תפוז של "קנור".
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
