חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנפי עוף ברוטב מייפל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנפי עוף ברוטב מייפל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
24 כנפי עוף
לרוטב:
1/3 כוס סירופ מייפל
2/3 כוס מים
1 כוס מיץ עגבניות משומר
4 כפות רוטב סויה
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית פלפל שחור
3 כפות שמן
אופן ההכנה
+ מעבירים את הכנפיים על להבה כדי להסיר מהן קצוות של נוצות. מנקים היטב. מסירים מכל כנף את הקצה המחודד, וחותכים את הכנף לשניים. קל לחתוך אם הכנף קפואה למחצה ואם מציבים סכין חדה בדיוק בסמוך למפרק המחבר בין שתי העצמות.
+ שמים בסיר את כל חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה.
+ מרפדים תבנית אפיה שטוחה ורחבה בנייר אלומיניום (כדי לחסוך עמל וניקוי לאחר מכן) ומסדרים עליה את פיסות הכנפיים.
+ יוצקים על הכנפיים את הרוטב וצולים בתנור בחום בינוני-גבוה (400 פ., 205 צ.) במשך שעה. מרטיבים מדי פעם את הכנפיים ברוטב הצליה.
+ מגישים חם עם מפיות נייר לאכילה בידיים.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון