הוראות הכנה
מרכיבים
24 כנפי עוף
לרוטב:
1/3 כוס סירופ מייפל
2/3 כוס מים
1 כוס מיץ עגבניות משומר
4 כפות רוטב סויה
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית פלפל שחור
3 כפות שמן
אופן ההכנה
+ מעבירים את הכנפיים על להבה כדי להסיר מהן קצוות של נוצות. מנקים היטב. מסירים מכל כנף את הקצה המחודד, וחותכים את הכנף לשניים. קל לחתוך אם הכנף קפואה למחצה ואם מציבים סכין חדה בדיוק בסמוך למפרק המחבר בין שתי העצמות.
+ שמים בסיר את כל חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה.
+ מרפדים תבנית אפיה שטוחה ורחבה בנייר אלומיניום (כדי לחסוך עמל וניקוי לאחר מכן) ומסדרים עליה את פיסות הכנפיים.
+ יוצקים על הכנפיים את הרוטב וצולים בתנור בחום בינוני-גבוה (400 פ., 205 צ.) במשך שעה. מרטיבים מדי פעם את הכנפיים ברוטב הצליה.
+ מגישים חם עם מפיות נייר לאכילה בידיים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
