חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מוס- "גלידה" מדהימה של השפית סימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מוס- "גלידה" מדהימה של השפית סימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
אינסטנט פודינג שוקולד
אינסטנט פודינג וניל
6 כפות סוכר
2 כפות קמח תופח
6 ביצים
2 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר
אופן ההכנה
מקציפים חלבונים עם 6 כפות סוכר.
לערבב בנפרד חלמונים 2 כפות קמח ולהוסיף לתערובת הקצף, ובהדרגה להוסיף אינסטנט פודינג שוקולד.
להכניס את התערובת לתבנית אפייה עגולה (26) ולאפות בחום בינוני.
לשים לב! משך האפייה קצר תלוי בתנור.
לאחר שהעוגה מתקררת, מכינים את הציפוי,
מקציפים שמנת מתוקה עם כוס חלב, 2 כפות אינסטנט וניל (או יותר, לפי הטעם)
כף או שניים סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
מורחים את העוגה ומיישרים היטב.
עד שלב זה ניתן להכין יום מראש.
כדי להכין את השלב השלישי העוגה צריכה להיות במקרר כ6 שעות או במקפיא כשעה
עד שהקצפת מתייצבת היטב.
ממיסים 1 שוקולד מריר עם 1 שמנת מתוקה עד שהשוקולד נמס לגמרי, מכבים ומקררים מעט, שופכים על הקצפת, מפזרים על ידי הטיית התבנית מצד לצד בצורה שווה ומקררים. ניתן לגרר מעל שוקולד לבן או אגוזים.
מגיש: אתי ממן
מקור:
שתף את המתכון