הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
חצי כוס מיץ תפוזים
מעט רום
תמצית וניל
2 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
3-4 כפות גדושות קקאו(ניתן להמיר חלק בשוקולית/ אבקת נס קפה
אופן ההכנה
מקציפים חלבונים עם סוכר
מערבבים חומרים יבשים.
קערה נפרדת מערבבים חלמונים, שמן, מיץ תפוזים, וניל ורום.
מערבבים היטב ומוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים.
מוסיפים לקציפת הביצים.
אופים בחום בינוני כ-45 דקות
ניתן להכין ציפוי מ:
מים
סוכר
מעט נס קפה
קקאו
שוקולית
רום,וניל,קינמון
רבע מרגרינה
להמיס על האש לקרר מעט לשפוך על העוגה ולקשט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
