הוראות הכנה
מרכיבים
125 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1/3 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
1/2 כפית תמצית וניל (משובח)
2 ביצים
1 חלמון
1 כף ברנדי
3/4 כוס קמח
1/4 כפית אבקת אפייה
1 כוס צימוקים כהים
1/3 כוס קליפות הדרים מסוכרות- קצוצות
1/4 כוס דובדבנים מסוכרים-חצויים
1/4 כוס תמרים יבשים- קצוצים
1/4 1 כסות אגוזי מלך או אגוזי פקאן קצוצים גס
אופן ההכנה
מקציפים חמאה רכה עם סוכר, מלח, וניל עד לקבלת תערובת בהירה.
בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והחלמון בעזרת מטרפה.
במהירות נמוכה יוצקים את הביצים לתערובת החמאה בהדרגה מוסיפים את הברנדי ומערבבים.
מנפים את הקמח יחד עם א.אפייה מוסיפים לתערובת החמאה והביצים עד שהתערובת מתאחדת.
מקפלים פנימה את הפירות יבשים ואת האגוזים.
יוצקים לתבנית מאורכת משומנת אופים כ-50 דקות
בעוד העוגה חמה, מברישים אותה במעט ברנדי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
