חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט תפוזים מרוקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חמוץ-מתוק- חריף בטעם נפלא
סלט תפוזים מרוקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חמוץ-מתוק- חריף בטעם נפלא
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוזים
200 גרם זיתים שחורים
2 שיני שום
1/4 כוס שמן זית
מיץ מלימון אחד
1-2 כפות פפריקה חריפה
1 כף כמון
מעט מלח
אופן ההכנה
לקלוף את התפוזים כך שכל השכבה הלבנה תוסר.
בעזרת סכין משוננת עושים חתך משני הצדדים של כל פלח כדי להפרידו מהקרום השקוף.
קולפים את שיני השום ומועכים לתוך קערה.
מוסיפים את השמן ומערבבים.
מוסיפים מיץ לימון, פפריקה חריפה כמון ומלח ומערבבים היטב.
מוסיפים לקערה את פלחי התפוזים ואת הזיתים ומקפיצים ברוטב.
מניחים במקרר למשך שעה לפני ההגשה.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון