הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוזים
200 גרם זיתים שחורים
2 שיני שום
1/4 כוס שמן זית
מיץ מלימון אחד
1-2 כפות פפריקה חריפה
1 כף כמון
מעט מלח
אופן ההכנה
לקלוף את התפוזים כך שכל השכבה הלבנה תוסר.
בעזרת סכין משוננת עושים חתך משני הצדדים של כל פלח כדי להפרידו מהקרום השקוף.
קולפים את שיני השום ומועכים לתוך קערה.
מוסיפים את השמן ומערבבים.
מוסיפים מיץ לימון, פפריקה חריפה כמון ומלח ומערבבים היטב.
מוסיפים לקערה את פלחי התפוזים ואת הזיתים ומקפיצים ברוטב.
מניחים במקרר למשך שעה לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
