הוראות הכנה
מרכיבים
למילוי העלים:
1 כוס אורז שטוף
1 כוס שמן זית
2 כפות נענע קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים קצוצים דק
3 שיני שום קצוצים דק
חצי כפית פלפל אנגלי טחון
חצי כפית קינמון
חצי כוס צנוברים קלויים
מיץ לימון-כמה שאוהבים להתחיל מלימון אחד
מלח+פלפל
עלי גפן
אופן ההכנה
1.במחבת לטגן את הבצל והשום בחצי כוס שמן עד שרכים.
2.להוסיף את כל מרכיבי המילוי כולל האורז
3.להניח כפית מהמילוי בתוך עלה ולגלגל.
4.את העלים המגולגים לסדר בצפיפות בתוך סיר.
5.לערבב את מיץ הלימון עם חצי כוס שמן זית +מלח ופלפל+מים ולשפוך על העלים אופן כזה
שהמים יכסו את העלים.
6.להניח צלחת בקוטר הסיר על עלי הגפן הממולאים וכך לבשל-בצורה זו עלי הגפן ישארו
סגורים.
כשהעלים רכים-לטעום ויכול להיות שתעדיפו להוסיף עוד מיץ לימון-שמוסיף המון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
