הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
1/2 ספל קמח תופח
½ כוס חלב
2 כפות חמאה הולנדית
250 גר` גבינת פטה צאן חתוכה לקוביות קטנות
צרור בצל ירוק קצוץ
2 פלפל אדום חתוך לקוביות
2 כפות פירורי לחם
פלפל שחור לתיבול
מלח לתיבול
אופן ההכנה
מערבבים לבלילה חלקה את הקמח עם החלב. מוסיפים את הביצים וטורפים.
מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את גבינת הפטה, הבצל הירוק והפלפל
האדום ומערבבים מעט. משמנים תבנית אפיה בחמאה, בוזקים מעט פירורי לחם
ויוצקים את התערובת לתבנית. בוזקים מעל מעט פירורי לחם ומפזרים קוביות
קטנות של חמאה.אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות בחלק בתחתון של התנור
כ- 30 דקות לפני הגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
