הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
1/2 1 כוסות קמח
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
קליפת לימון מגוררת
100 גרם חמאה מומסת
1/4 כוס סוכר
מילוי:
3 חבילות גבינה לבנה (סה"כ 750 גרם)
1 שמנת מתוקה מוקצפת עם 2 כפות סוכר
כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
מיץ מלימון אחד
1 שקית ג'לטין מומס בחצי כוס מים
אופן ההכנה
1. לשים את כל חומרי הבצק. מרדדים 2/3 על תבנית 26 ואת השאר על תבנית אחרת .
2. אופים עד הבצק זהוב.
3. מערבבים את כל חומרי המילוי - את הג'לטין מוסיפים אחרון.
4. יוצקים את המילוי על הבצק האפוי שבתבנית.
5. מפוררים את שאר הבצק האפוי ומפזרים על העוגה את הפירורים.
6. שומרים במקרר לפחות 6 שעות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
