הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה
100 גר' פרג טחון
1- שמנת חמוצה
אחת וחצי כוסות סוכר
3- שקיות סוכר ונילין
1-שקית אבקת אפייה
200 גר' מרגרינה לאפייה
2 כוסות קמח
אגוזי מלך
4 ביצים
לציפוי
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
לעוגה:
נכניס לקערה את הסוכר והמרגרינה, ונקציף על לקבלת מחית אחידה.
אחרי כן, נכניס את הביצים אחת אחרי השנייה, ונקציף..ונקציף.. ונקציף,
עד שעוברות להן 10 דקות.
עכשיו, מה שנותר, זה להכניס את המצרכים האחרים ברשימה שלנו.
אין חשיבות לסדר.
מה שכן, אני מציעה קצת לשבור את האגוזים,לפני שנכניס אותם לבלילה שלנו.
עתה, נשמן תבנית, ואליה ניצוק את הבלילה שלנו.
נכניס הכל לתנור ונכוון ל-180 מעלות.
כל הסיפור צריך לנח בתנור כ-50 דקות.
לציפוי:
נשבור את טבלת השוקולד לקוביות, ונמיס אותן עם החמאה, עד שהתערובת נהיית חלקה.
ולסיום:
עם תום חמישים הדקות, נצנן מעט את העוגה, לאחר נכן, נמרח את השוקולד-
וישר למקרר, עד ששכבת השוקולד מתקשה.
בתאבון.
מגיש:
מקור: תכנית בוקר+שכלול שלי
שתף את המתכון
