הוראות הכנה
מרכיבים
½ קילו פטריות שמפניון
½ בקבוק יין לבן יבש
2 כפות אבקת מרק עוף
2-3 כפות מיץ לימון
¾ כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
מעט צ'ילי יבש
כף פטרוזיליה קצוצה דק.
אופן ההכנה
שוטפים את הפטריות וחוצים לגובה. שמים בסיר גדול עם
החומרים הנותרים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות.
מוציאים את הפטריות בכף מחוררת. ממשיכים לבשל
את הרוטב שנותר בסיר עד שיצטמצם לחצי, כ-6 דקות
על אש בינונית.
מסירים מהאש וממליחים במידת הצורך.
מקררים מעט בסיר ויוצקים על הפטריות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
