חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב עגבניות ושמנת לפסטה וניוקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב עגבניות ושמנת לפסטה וניוקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס שמן זית
4 שיני שום קצוצות
1 בצל קצוץ דק
2 גבעולי סלרי קצוצים
800 גרם עגבניות משומרות מרוסקות
מלח, פלפל שחור טחון טרי, סוכר
1/4 כוס עלי ריחן קצוצים
1 מכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
אופן ההכנה
1. מחממים במחבת, רצוי כבדה , את השמן מוסיפים שום, בצל וסלרי ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את העגבניות מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומביאים לרתיחה.
2. מבשלים על אש נמוכה מאוד כ- 40 דקות, מערבבים מדי פעם מוסיפים את הריחן ומסירים מהאש, מצננים מעט. מעבירים את הרוטב למעבד מזון ומעבדים לרוטב חלק, מחזירים את הרוטב למחבת.
3. מוסיפים את השמנת. מבשלים על סף רתיחה עד שהרוטב מסמיך, טועמים ומשפרים תיבול.
מגיש: מוריס
מקור: השף הלבן
שתף את המתכון