הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
3 כוסות קמח מרמולייט
2 ביצים
¾ כוס סוכר
1 חבילה סוכר וניל
1 אבקת אפיה
חבילת מרגרינה בטעם חמאה (מחמאה)
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים במיקסר.
2. משאירים את התערובת בקופסא סגורה במקרר במשך שבוע (!)
3. אחרי שבוע מרדדים את הבצק לעלה של ½ ס"מ.
4. יוצרים עוגיות. מניחים על תבנית ממורגנת.
5. אופים בטמפרטורה של 175 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות קלות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
