הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
2 קופסאות גדולות גרעיני תירס מסוננים
50 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
2 ביצים
1/2 2 כוסות גבינה צהובה מגורדת
1 כוס שמנת חמוצה
1/2כוס קמח תירס צהוב
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני.
משמנים תבנית פיירקס מרובעת בגודל 24X24 או דומה, מעבירים כוס גרעיני תירס
לבלנדר, מוסיפים את החמאה המומסת, הביצים, המלח והפלפל ומרסקים לתערובת
חלקה ואחידה.
בקערה מערבבים את שארית גרעיני התירס, 2 כוסות גבינה, השמנת החמוצה וקמח
התירס, מוסיפים את התערובת מהבלנדר ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית ואופים כ- 50 דקות עד להתייצבות המרכז, מפזרים את שארית הגבינה
מעל ומחזירים לתנור לעוד 5 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
