הוראות הכנה
מרכיבים
4 צלעות כבש מחוברות
½ מנגו חתוך לקוביות
25 גרם חמאה
אופן ההכנה
חורצים חריץ רחב בחלק עם הבשר של הצלעות קרוב מאוד לצלע ליצירת מעין כיס.
ממיסים את החמאה במחבת. מטגנים את חתיכות המנגו קלות בחמאה במשך כדקה. מסירים מהאש. מכניסים את חתיכות המנגו (ללא החמאה המומסת) לכיס שיצרנו בצלע הכבש. מחזירים את המחבת לאש (עם שאריות החמאה) ומטגנים את הכבש עם צד השומן כלפי מטה. לאחר שהשומן נמס מעט והתקשה מעט מטגנים כחצי דקה מכל צד לסגירת הצלעות. מכניסים לתנור שחומם מראש למאתיים מעלות למשך כרבע שעה (לדרגת מדיום, ורוד מבפנים) כאשר צד השומן כלפי מעלה. מוציאים מהתנור ונותנים לצלעות לנוח כחמש דקות.
מפרידים את הצלעות בעזרת סכין חדה ומגישים חם, 2 צלעות לסועד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
