חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הכנת לימונצלן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המשקה לימונצלו
הכנת לימונצלן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המשקה לימונצלו
הוראות הכנה
מרכיבים
5 לימונים טריים צהובים
בקבוק כוהל לשתיה 95%
סירופ: מים וסוכר ביחס 1:1
אופן ההכנה
רוחצים היטב את הלימונים רצוי במים חמים להסרת השעווה אם יש.
מקלפים את הלימונים בעזרת קולפןומקפידים לא לקלף את הקליפה הלבנה אלא רק את הצהוב.
שורים את הקליפות בכוהל למשך כשבוע, שומרים במקום קריר ואפלולי.
לאחר שבוע , מסננים את הקליפות וזורקים.
מערבבים את הכוהל עם הסירופ ביחס של 1:1 בערך, טועמים ומוודאים שהמשקה לא חזק מדי ואין ריח חזק של כוהל. ניתן להוסיף מעט מיץ לימון לפי הטעם.
מבקבקים.
מתקבלת כמות של כ- 2 בקבוקים.
מאחסנים במקפיא.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון