הוראות הכנה
מרכיבים
5 לימונים טריים צהובים
בקבוק כוהל לשתיה 95%
סירופ: מים וסוכר ביחס 1:1
אופן ההכנה
רוחצים היטב את הלימונים רצוי במים חמים להסרת השעווה אם יש.
מקלפים את הלימונים בעזרת קולפןומקפידים לא לקלף את הקליפה הלבנה אלא רק את הצהוב.
שורים את הקליפות בכוהל למשך כשבוע, שומרים במקום קריר ואפלולי.
לאחר שבוע , מסננים את הקליפות וזורקים.
מערבבים את הכוהל עם הסירופ ביחס של 1:1 בערך, טועמים ומוודאים שהמשקה לא חזק מדי ואין ריח חזק של כוהל. ניתן להוסיף מעט מיץ לימון לפי הטעם.
מבקבקים.
מתקבלת כמות של כ- 2 בקבוקים.
מאחסנים במקפיא.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
