הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם אגוזי מלך
150 גרם שקדים
150 גרם משמשים יבשים
100 גרם צימוקים בהירים
100 גרם דובדבנים מסוכרים
12 כפות סוכר
14 כפות קמח אוסם
3 ביצים
3 כפות ברנדי
אופן ההכנה
1. קולים את האגוזים והשקדים ומצננים.
2. שוטפים את המישמשים והצימוקים ומיבשים. חותכים המשמשים לרצועות קטנות, חוצים
את הדובדבנים.
3. משמנים נייר אפיה במעט מרגרינה.
4. שמים בקערב את האגוזים, השקדים, מוסיפים את הפירות היבשים, סוכר, קמח ומערבבים.
מוסיפים את הביצים והברנדי ומערבבים לעיסה סמיכה ובלתי אחידה.
5. מחממים תנור ל160 מעלות.
6. מרפדים התבניות בנייר האפיה ויוצקים מחצית מכמות העיסקה לכל תבנית.
משטחים במרית ואופים עד להזהבה (לנעוץ קיסם כדי לוודא שהעוגה מוכנה).
7. בתום האפיה, הופכים את התבניות על מגש ומסירים את נייר האפייה כשהעוגות חמות.
לצנן היטב למשך 12 שעות לפחות.
8. לפרוס את העוגה לפרוסות דקיקות 1/2 - 3/4 ס"מ
העוגה נשמרת במקרר עטופה ברדיד אלומיניופ למשך 6-8 שבועות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
