הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח תופח
3 כפות יוגורט דנונה
70 גרם מרגרינה (1/3 חבילה)
2 כוסות בצל ירוק חתוך
3 ביצים
1 שמנת מתוקה עמידה
קורט אגוז מוסקט
מלח, פלפל
אופן ההכנה
ללוש את הקמח, מרגרינה והיוגורט לבצק, לעטוף ביריעת ניילון ולהשהות במקרר לשעתיים - שלוש.
לרדד את הבצק ועיגול, לרפד תבנית + שוליים.
לאדות את הבל בשמן עד לריכוך ושינוי צבע ולצנן.
לטרוף בקערה ביצים, להוסיף שמנת מלח פלפל ואגוז מוסקט.
להוסיף לתערובת את הבצל ולערבב הכל.
לצקת לתבנית, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות כ-35 דקות עד שהמלית מתייצבת ומזהיבה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
