הוראות הכנה
מרכיבים
פסטה 3 צבעים
6 שיני שום
1/2 חבילה פרוזיליה
6 עגבניות חתוכות לקוביות
חצילים חתוכים לקוביות
250 גרם מוצרלה חתוכה לקוביות.
אופן ההכנה
לבשל את הפסטה לסנן ולשטוף.
לטגן 6 שיני שום + 1/2 חבילה פטרוזיליה, להוסיף 6 עגניות (קוביות) ולבשל 1/4 שעה + מלח ופלפל.
לטגן קוביות החצילים + קוביות המוצרלה
ממש לפני ההגשה לערבב את העגניות עם החצילים , לחמם ולהגיש בנפרד ליד הפסטה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
