הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 1 כוסות שעועית לבנה שרויה במים כל הלילה ואח"כ מבושלת כשעה וחצי - שעתיים.
לשמור 1/2 1 כוסות מי הבישול והיתר לשפוך
2 כפות שמן
1/2 בצל קצוץ
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 כף אבקת מרק עוף
1/2 כפית כמון
1/2 כפית כוסברה יבשה
1 כוס אורז
1/2 כוסות מים
מלח
אופן ההכנה
לטגן בצל בסיר בינוני, להוסיף רסק עגבניות, א. מרק, כמון וכוסברה, מי הבישול השמורים ומלח.
להוסיף את השעועית ולבשל יחד 20 דקות.
להכין בנפרד את האורז .
לצקת לצלחת את האורז המבושל ומעל זה את השעועית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
