הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם עדשים צהובות
1 גבעול סלרי קצוץ
2 ליטר מים רותחים + 3 כפות אבקת מרק עוף "קנור"
מיץ מ- 1/2 לימון.
1/2 כפית אבקת כמון.
2 כפות פטרוזיליה קצוצה.
מלח.
פלפל שחור
אופן ההכנה
לסיר יוצקים מים רותחים ואבקת מרק
מוסיפים עדשים וסלרי ומרתיחים.
מבשלים כשעה ובוחשים מידי פעם.
מתבלים במיץ לימון וכמון וממשיכים לבשל עוד 30 דקות.
10 דקות לפני הסיום מפזרים פטרוזיליה.
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
