חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בצל פריזאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה המרק שהגיעה מצרפת בכל המסעדות הפועלים זאת לא מנה יוקרתית אך יש משהו שמבדיל בין מרק בצל שלנו בארץ למרק בצל של צרפת אצלהם המרק בצל הוא מאוד דליל לעומת שלנו בארץ הוא מאוד סמיך
מרק בצל פריזאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה המרק שהגיעה מצרפת בכל המסעדות הפועלים זאת לא מנה יוקרתית אך יש משהו שמבדיל בין מרק בצל שלנו בארץ למרק בצל של צרפת אצלהם המרק בצל הוא מאוד דליל לעומת שלנו בארץ הוא מאוד סמיך
הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם בצל
2 כפות קמח גדושות
כוס יין לבן
1.5 נוזל לבן
מלח פלפל לבן
70 גר מחמאה
אופן ההכנה
ממיסים את המחמאה מטגנים את הבצל עד הצבא זהוב חום ובנתיים קולאים את המח במחבט עד הצבא זהוב ומוסיפים אותו לבצל תוך כדי ערבוב מטגנים אותו קצת אם הבצל מוסיפים את היין בכדי להוריד את המשקעים שנדבקו לתחתי של הסיר מהקמח ויוצקים מעל את הנוזל תוך כדי ערבוב גם שלא יהיה גושים מוסיפים חומרי טעם מלח פלפל לבן ומבשלים על אש קטנה כ 40 דקות טועמים אם חסר טעם משלימים טעם ומגישים.
מגיש:
מקור: צרפת
שתף את המתכון