הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם בצל
2 כפות קמח גדושות
כוס יין לבן
1.5 נוזל לבן
מלח פלפל לבן
70 גר מחמאה
אופן ההכנה
ממיסים את המחמאה מטגנים את הבצל עד הצבא זהוב חום ובנתיים קולאים את המח במחבט עד הצבא זהוב ומוסיפים אותו לבצל תוך כדי ערבוב מטגנים אותו קצת אם הבצל מוסיפים את היין בכדי להוריד את המשקעים שנדבקו לתחתי של הסיר מהקמח ויוצקים מעל את הנוזל תוך כדי ערבוב גם שלא יהיה גושים מוסיפים חומרי טעם מלח פלפל לבן ומבשלים על אש קטנה כ 40 דקות טועמים אם חסר טעם משלימים טעם ומגישים.
מגיש:
מקור: צרפת
שתף את המתכון
