חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה חמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה חמה (כמו זו שמגישים בבוקר בבתי מלון)
עוגת גבינה חמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה חמה (כמו זו שמגישים בבוקר בבתי מלון)
הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
11/4 ק"ג גבינה לבנה 5%
150 גרם אבקת סוכר
100 גרם קורנפלור
2 כפות פודינג וניל אינסטנט - (שקית שלמה)
6 ביצים - (מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים)
1/4 כוס חלב
מעט קליפת תפוז מגוררת
מעט קליפת לימון מגוררת
10 טיפות תמצית וניל
אופן ההכנה
1. במיקסר מערבבים היטב את כל החומרים (פרט לחלבונים) כ 15 דקות
2. מקציפים את חלבון הביצים ומקפלים פנימה ומערבבים היטב
3. יוצקים לתבנית פיירקס ואופים בתנור שחומם מראש ל 145 מעלות למשך 35
דקות
מגישים חם
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון