הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו סולת.
חצי כוס מים פושרים.
רבע כוס שמן.
400 גרם בשר בקר טחון.
1 בצל.
חצי כפית פלפל שחור.
חצי כפית מלח.
2 ראש סלק בינוני.
4 גבעולי סלרי.
חצי כפית חוואיז"
כפית מלח לימון.
כפית אבקת מרק.
אופן ההכנה
הכנת הבצק.
לוקחים את החומרים הבאים:
סולת, המים ,שמן,
ומערבבים עד לקבלת בצק גמיש.
בנפרד.
לוקחים מחבט עם מעט שמן, ומטגנים את החומרים הבאים.
בצל [קצוץ דק דק]
בשר.
פלפל שחור,
מלח.
טיגון קל של כעשר דקות.
המרק לקובה.
לשים בסיר את הסלק.הסלרי.החוויאז" המלח אבקת המרק ואת המלח לימון.
ממלאים את הסיר 34 מים ומרתיחים.
הכנת הקובה.
לוקחים את הבצק ,חותכים אותו למשולשים גדולים, מניחים בו את הבשר ,סוגרים טוב!!
ו....לתוך הסיר הרותח. ומבשלים כשעה על אש בינונית.
ונהנים...
פורים שמח!!!!!
מגיש:
מקור: חני אישתי היפיפיה
שתף את המתכון
