הוראות הכנה
מרכיבים
4 כדורי מוצרלה גדולים
4 כפות גבינת שמנת עיזים
5 ביצים.
100 גר` שקדים מולבנים פרוסים.
½ שקית אבקת אפייה.
1 שן שום כתושה.
¼ כפית פלפל שחור.
½ כפית מלח.
2 חצילים
½ כפית אורגנו.
½ לימון לעיטור.
½ ק"ג בצק עלים.
אופן ההכנה
חותכים את כדורי המוצרלה. חותכים את החצילים לקוביות ומקפיצים קלות בשמן זית. מערבבים את כל החומרים יחדיו (ללא בצק העלים והלימון). פותחים את הבצק ומניחים בתבנית פאי מחופה בנייר אפייה. יוצקים את התערובת על בצק העלים ומעליה מפזרים את השקדים הפרוסים. אופים בחום של 180-200 מעלות, במשך כ 40-45 דקות. מעטרים בפרוסות לימון ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
