חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה מוצרלה בחצילים ושקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה מוצרלה בחצילים ושקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כדורי מוצרלה גדולים
4 כפות גבינת שמנת עיזים
5 ביצים.
100 גר` שקדים מולבנים פרוסים.
½ שקית אבקת אפייה.
1 שן שום כתושה.
¼ כפית פלפל שחור.
½ כפית מלח.
2 חצילים
½ כפית אורגנו.
½ לימון לעיטור.
½ ק"ג בצק עלים.
אופן ההכנה
חותכים את כדורי המוצרלה. חותכים את החצילים לקוביות ומקפיצים קלות בשמן זית. מערבבים את כל החומרים יחדיו (ללא בצק העלים והלימון). פותחים את הבצק ומניחים בתבנית פאי מחופה בנייר אפייה. יוצקים את התערובת על בצק העלים ומעליה מפזרים את השקדים הפרוסים. אופים בחום של 180-200 מעלות, במשך כ – 40-45 דקות. מעטרים בפרוסות לימון ומגישים חם.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון