חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בסטיל (קציצה טריפוליטאית) כשר לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בסטיל (קציצה טריפוליטאית) כשר לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 תפוחי אדמה גדולים קלופים
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
קמח מצה
למילוי:
1 בצל קצוץ מטוגן
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
פלפל מלח לפי הטעם
1/2 כוס צנוברים קלויים
1 ביצה
200 גרם בשר טחון מטוגן
אופן ההכנה
לערבב היטב את הבצל, הפטרוזיליה, הפלפל, המלח, הבשר הטחון והצנוברים.
להרתיח את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים, להוציא מהמים ולמעוך היטב.
להוסיף לתפוחי האדמה המעוכים ביצה, פלפל שחור ומלח.
כל כף היד (הרטובה) לרדד את תפוחי האדמה, לשים במרכז כף מתערובת הבשר ולסגור עליה את תפוחי האדמה (כמו קו?בה)
לפזר מסביב קמח מצה, להדק ולטגן!
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון