חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוסו-בוקו טלה בתפוזים וזיתי קלמטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוסו-בוקו טלה בתפוזים וזיתי קלמטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 יחידות אוסו-בוקו טלה (450-500 גרם ליחידה)
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
12 שיני שום
1 תפוז חתוך ל-8
2 כוסות יין לבן
2 כפות רוזמרין קצוץ
½ כוס זיתי קלמטה
1 כוס רוטב עגבניות
שמן זית
גרידה מתפוז אחד
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומשחימים בשמן זית מכל הצדדים. מניחים בצד. מוסיפים למחבת שבה הושחם הבשר את הבצל, השום והתפוזים ומבשלים ביחד כ-10 דקות. מוסיפים את היין, הרוזמרין, הזיתים ורוטב העגבניות ומרתיחים. מכניסים את הבשר לתבנית בעלת שוליים ושופכים את הרוטב מעל. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך שעה עד שעה וחצי (עד שהבשר רך). מגישים עם גרידת תפוז מעל.
מגיש: dylam
מקור: שף רונן בלולו מסעדת קופי בר
שתף את המתכון