הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבי תערובת הבשר:
1 מגש בשר טחון (0.5 ק"ג)
2 תפו"א בינוניים מבושלים מעוכים
1 כף גדושה פטרוזיליה קצוצה
1 שן שום בינונית כתושה
2 כפות גדושות פרורי לחם
1 ביצה
3/4 כפית מלח
קורט סוכר
נייר אפייה
תבנית חד פעמית לאינגליש קייק
רכיבי המילוי:
2 כפות גדושות בזיליקום קצוץ גס
4 כפות גדושות פטרוזיליה קצוצה
1 שן שום בינונית כתושה
1 כפית שטוחה עלי תימין/קורנית טרי
4 כפות גדושות פירורי לחם
7 כפות שמן זית
1 כפית שטוחה סוכר
1/2 כפית מלח
20 עגבניות מיובשות קצוצות גס
אופן ההכנה
1. מחממים תנור אפייה ל °C250.
2. מערבבים את כל רכיבי תערובת הבשר
לתערובת אחידה.
3. מערבבים את כל רכיבי המלית
(למעט העגבניות) לתערובת אחידה.
4. משמנים ומקמחים היטב את תבנית האפייה.
5. פורסים מחצית מכמות הבשר בתחתית
התבנית ומעט בדפנות .
6. מורחים את תערובת עשבי התיבול לקבלת
פיזור אחיד ומפזרים מעל את העגבניות
המיובשות הקצוצות.
7. מכסים את תערובת עשבי התיבול והעגבניות
בתערובת הבשר שנותרה.
8. בעזרת נייר האפייה, עוטפים את התבנית
מבחוץ כך שמשני הצדדים יישאר פתוח.
9. בידיים רטובות, מרטיבים מעט את הנייר
ומכניסים לתנור החם לאפייה של 30 דקות.
10.מוציאים את הרולדה, ממתינים
כ 10 - 15 דקות לפני שמסירים את
הנייר. פורסים ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
