חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה בשר טחון במילוי עשבי תיבול ועגבניות מיובשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה בשר טחון במילוי עשבי תיבול ועגבניות מיובשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבי תערובת הבשר:
1 מגש בשר טחון (0.5 ק"ג)
2 תפו"א בינוניים מבושלים מעוכים
1 כף גדושה פטרוזיליה קצוצה
1 שן שום בינונית כתושה
2 כפות גדושות פרורי לחם
1 ביצה
3/4 כפית מלח
קורט סוכר
נייר אפייה
תבנית חד פעמית לאינגליש קייק
רכיבי המילוי:
2 כפות גדושות בזיליקום קצוץ גס
4 כפות גדושות פטרוזיליה קצוצה
1 שן שום בינונית כתושה
1 כפית שטוחה עלי תימין/קורנית טרי
4 כפות גדושות פירורי לחם
7 כפות שמן זית
1 כפית שטוחה סוכר
1/2 כפית מלח
20 עגבניות מיובשות קצוצות גס
אופן ההכנה
1. מחממים תנור אפייה ל °C250.
2. מערבבים את כל רכיבי תערובת הבשר
לתערובת אחידה.
3. מערבבים את כל רכיבי המלית
(למעט העגבניות) לתערובת אחידה.
4. משמנים ומקמחים היטב את תבנית האפייה.
5. פורסים מחצית מכמות הבשר בתחתית
התבנית ומעט בדפנות .
6. מורחים את תערובת עשבי התיבול לקבלת
פיזור אחיד ומפזרים מעל את העגבניות
המיובשות הקצוצות.
7. מכסים את תערובת עשבי התיבול והעגבניות
בתערובת הבשר שנותרה.
8. בעזרת נייר האפייה, עוטפים את התבנית
מבחוץ כך שמשני הצדדים יישאר פתוח.
9. בידיים רטובות, מרטיבים מעט את הנייר
ומכניסים לתנור החם לאפייה של 30 דקות.
10.מוציאים את הרולדה, ממתינים
כ 10 - 15 דקות לפני שמסירים את
הנייר. פורסים ומגישים חם.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון