חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה ישראלית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה ישראלית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 ק"ג קמח רגיל
2 כוסות מים פושרים
50 גר' שמרים
חצי כוס שמן רגיל או שמן זית
קורט מלח
2כפיות סוכר
לרוטב:
2 עגבניות
2כפות רסק עגבניות
מעט שמן
אורגנו לפי הטעם
קורט מלח
קטשופ
גבינה מגורדת
אופן ההכנה
1. הבצק: מערבבים את הקמח והשמרים ביחד,יוצרים גומה במרכז ולשים את כל המצרכים לבצק רך ונעים למגע.
2. משהים את הבצק להתפחה למשך כשעה ולאחר מכן
מחלקים את הבצק ל 2 ומרדדים על נייר אפיה.
3. הרוטב: מערבבים את כל המצרכים חוץ מהגבינה , ומורחים על הבצק מפזרים גבינה ואופים בחום בינוני למשך כ40 דקות.
4. בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור: ראובן יפה
שתף את המתכון