חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה סיציליאנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה סיציליאנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרי הבצק:
30 גרם שמרים
1/2 כפית סוכר
1 1/4 כוס מים (350 מ"ל)
500 גרם קמח
1/2 כפית מלח
חומרי הרוטב:
300 גרם עגבניות מרוסקות
2 כפות (כ 70 גרם) רסק עגבניות
1 כפית שום כתוש
1/2 כפית אורגנו
1 כפית בזיליקום קצוץ
מלח פלפל
חומרי הקישוט:
פלפל אדום
פלפל ירוק
100 גרם פטריות טריות
100 גרם גבינת מוצרלה
50 גרם גבינה מסוג פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
1. מערבבים את השמרים, הקמח והסוכר, ומוסיפים את המים בהדרגה. לשים את הבצק לאט לאט ומוסיפים את המלח.
2. יוצרים כדורים מהבצק, מכסים במגבת לחה עד שהם מכפילים את נפחם. אחר כך לשים שוב את הבצק, יוצרים כדורים בגודל כדור טניס, מכסים אותם ומניחים מקרר.
הכנת הרוטב (לפיצה אחת):
3. מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב אחיד.
חיבור הפיצה:
4. מרדדים כדור בצק לעובי הרצוי ומורחים עליו את רוטב העגבניות. פורסים את הפטריות לפרוסות ןאת הפלפלים לעיגולים, ומניחים על הרוטב.
5.מפזרים מלמעלה את המוצרלה ואת הפרמזן. אופים את הפיצה כ 15 דקות בחום של 250 מעלות.
6. בתיאבון!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון