חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרח זוקיני פריך במילוי ריקוטה ותרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרח זוקיני פריך במילוי ריקוטה ותרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חופן עלי מיורן
4 פרחי זוקיני טריים
מלח גס
100 גרם גבינת ריקוטה מלוחה
פלפל גרוס
מיץ מחצי לימון
מעט אגוז מוסקט מגורד
100 גרם תרד חלוט במים רותחים
4 כפות קמח
1 שן שום כתושה
40 גרם גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
מוציאים את האבקנים מפרח הזוקיני ומתבלים במעט מלח ופלפל. מערבבים בקערה את הריקוטה עם התרד, הפרמזן, השום, המיורן, מוסקט, מיץ לימון ומלח גס. ממלאים את הפרח בתערובת הריקוטה וסוגרים את עלי הכותרת על המילוי. מקמחים את הזוקיני הממולא ומטגנים בשמן חם עד להזהבה מכל הצדדים.
מקשטים צלחת הגשה בעגבניות טחונות בלנדר עם מעט צ'ילי, מלח ופלפל גרוס. מעל מניחים את פרח הזוקיני עם מעט גרידת לימון, שמן זית ועלי מיורן.
מגיש: dylam
מקור: שף אופיר וידבסקי ממסעדת ארמדה
שתף את המתכון