הוראות הכנה
מרכיבים
חופן עלי מיורן
4 פרחי זוקיני טריים
מלח גס
100 גרם גבינת ריקוטה מלוחה
פלפל גרוס
מיץ מחצי לימון
מעט אגוז מוסקט מגורד
100 גרם תרד חלוט במים רותחים
4 כפות קמח
1 שן שום כתושה
40 גרם גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
מוציאים את האבקנים מפרח הזוקיני ומתבלים במעט מלח ופלפל. מערבבים בקערה את הריקוטה עם התרד, הפרמזן, השום, המיורן, מוסקט, מיץ לימון ומלח גס. ממלאים את הפרח בתערובת הריקוטה וסוגרים את עלי הכותרת על המילוי. מקמחים את הזוקיני הממולא ומטגנים בשמן חם עד להזהבה מכל הצדדים.
מקשטים צלחת הגשה בעגבניות טחונות בלנדר עם מעט צ'ילי, מלח ופלפל גרוס. מעל מניחים את פרח הזוקיני עם מעט גרידת לימון, שמן זית ועלי מיורן.
מגיש:
מקור: שף אופיר וידבסקי ממסעדת ארמדה
שתף את המתכון
